Pénzkereseti lehetőség

Keressen pénz a saját és barátai vásárlásával egyaránt!

 

Mit jelent ez pontosan?

Önnek nincs más teendője, mint vásárlás előtt regisztrálnia az oldalunkon, megadni a vásárláshoz szükséges adatait, és aktiválni e-mail címét cégünk rendszerében, és vásárolni.

 

Hogyan tudok regisztrálni?

1.       böngészője segítségével lépjen fel cégünk bármelyik weboldalára

2.       válassza ki a „Regisztráció” menüpontot a bal felső sarokban

3.       töltse ki az adatlap minden mezőjét a valóságnak megfelelően, mivel a rendelések esetén is ezeket fogjuk használni

4.       adjon meg egy 6 karakteres vagy annál hosszabb jelszót, majd hagyja jóvá a regisztrációt az „OK” gomb megnyomásával

5.       rendszerünk a megadott e-mail címre néhány percen belül elküldi az aktiváló e-mailt, amivel Ön megerősítheti regisztrációját

6.       belépés után jogosult a kedvezmények igénybe vételére

 

FIGYELEM!: Ön a regisztráció megerősítésével hozzájárul ahhoz, hogy cégünk a továbbiakban megkersse Önt hírlevelekkel, akciós lehetőségekkel kizárólag e-mail formájában, azonban vállaljuk, hogy adatait harmadik fél részére semmilyen formában nem adjuk át!


Pontosan mekkora kedvezményre számíthatok?

                Rendszerünk elsősorban a vásárlás értékét figyeli és annak megfelelően osztja vissza a kedvezményeket az egyes vásárlóknak.  Az első vásárlás után az Ön adatlapjára 5% kedvezményt írunk jóvá a teljes bruttó vásárlási érték után, melyet a következő vásárlás alkalmával használhat fel. A vásárláskor felhasznált kedvezmény maximum a vásárlás értékének 50%-lehet. Az ezt követő vásárlásokkor Ön  továbbra is kedvezményben részesül, mely szintén a vásárlás összegéből kerül visszaosztásra, mely a mindenkori vásárlás értékének 2,5%-a. Kedvezményeinek alakulását pontosan nyomon követheti saját adatlapján, ahol az aktuális és végbement rendeléseit is áttekintheti.

                Visszatérő vásárlóinkat mindenképpen kitüntetett figyelemmel kezeljük, így amennyiben a leadott megrendelések összege meghaladja az egymillió forintot, automatikusan jóváírunk Önnek 10.000 Ft kedvezményt, melyet bármikor felhasználhat.


Hogyan kaphatok több kedvezményt?

                Amennyiben Ön további kedvezményt szeretne kapni, nincs más teendője, mint ajánlani cégünket barátainak, ismerőseinek. Persze nem elegendő megemlíteni nekik, hogy  jöjjenek hozzánk vásárolni, de ugyanakkor nem sokkal bonyolultabb.

1.       lépjen be weboldalunkra, majd nyissa meg saját adatlapját

2.       válassza a meghívó küldési lehetőséget

3.       adja meg ismerőse nevét és e-mail címét

4.       küldje el a meghívót

Ezt követően Önnek nincs más teendője, mint várni, hogy a meghívott regisztráljon az adatlapon és rendelést adjon le, melyből a meghívottat 5%, Önt pedig 2% kedvezmény illeti meg az első alkalommal. Ezt követően a vendég vásárlásait  ugyanúgy jutalmazzuk, mintha közvetlenül regisztrált volna az oldalunkon, azonban Ön minden vásárlásból 1% kedvezményt tudhat magáénak.

A meghívók száma korlátlan, így Ön több embert is meghívhat a vásárlói táborba, megsokszorozva ezzel az „ingyen kapott” kedvezményét.

Ön a 411253-dik látogató.