Pénzkereseti lehetőség

Szolgáltatásaink

 

Egyedi gyártás:

asztalos 1.jpgSaját elképzelése van? Rátalált egy tökéletes formára, csak az általunk kínált termék anyagát/színét nem tudja összeegyeztetni fürdőszobája színvilágával? Szeretne méretben teljesen illeszkedő bútort fürdőszobájába? Ön megtervezi, mi megvalósítjuk!

 Gyártó partnerünk maximális rugalmassággal kezeli a vevői megrendeléseinket, teret adva ezzel egyedi formák és méretek megvalósításának. A választott termék mérete és anyaga tetszés szerint meghatározható, változtatható a standard kínálathoz képest. Kőmosdók esetében anyagválasztáskor kérjük vegye figyelembe, hogy termékeink nem kőőrleményből készülnek, hanem kizárólag valódi kövekből, így konkrét árnyalatokat nem tudunk megvalósítani. Mivel az alapanyagként szolgáló kövek színe sem egyforma, így csak egy megrendelésen belül tudjuk vállalni a színazonosságot.

Fa bútor egyed gyártásakor szintén lehetőség van a faanyag és a megmunkálási stílus kiválasztására. A kész termékeket igény szerint natúr, pácolt vagy antikolt felülettel adjuk át a vevő részére.

Egyedi gyártás megrendeléséről kérjük érdeklődjön cégünk elérhetőségein!

 

Házhoz szállítás:

hazhozszallitas-reszletek_b.jpgAmennyiben a megrendelt terméket idő vagy fuvareszköz hiányában nem tudja elszállítani cégünk telephelyéről, vegye igénybe házhoz szállítási szolgálatunkat.

A szolgáltatás díja a termék értékétől és méretétől függetlenül Budapesten fix nettó 5.000 Ft/fuvar, vidéki szállítás esetén nettó 120 Ft/Km de minimum nettó 5.000 Ft, melyet csak egy irányba számítunk fel.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás díja nem foglal magába rakodási és anyagmozgatási költséget, így kollégánk csak a címen történő lerakodást végzi el, címen belüli mozgatást csak felár ellenében teljesítünk, melynek díja a helyszínen történik megállapításra.

Ön a 411256-dik látogató.